Stažiranje za front-end programere u kompaniji BABLE

18 feb
Rok prijave 29.02.2020

Startap kompanija BABLE iz Štutgarta objavljuje poziv za program stažiranja ili pripravničkog rada na poziciji front-end programera. Stažiranje se obavlja sa fleksibilnim radnim vremenom od prvog marta do 31. avgusta 2020. godine u Štutgartu. Visina plate zavisi od iskustva i kvalifikacija kandidata.

OBLAST:

Programiranje.
OPIS

Stažisti će obavljati zadatke vezane za unaprjeđivanje i automatizaciju usluga veb platforme kompanije. Učesnici će raditi na izazovnim zadacima pod nadzorom iskusnih programera i imaće priliku da steknu nove vještine ali i da rade na sopstvenim idejama. Neki od specifičnih zadataka su upotreba alatki za kreiranje i dizajniranje korisničkog interfejsa, razvoj komponenti i komandne table. Nakon završetka programa, stažisti/pripravnici će imati priliku da dobiju posao sa punim ili skraćenim radnim vremenom.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta. Potrebno je dobro znanje engleskog jezika i praktično iskustvo u radu sa programskim jezicima kao što su: HTML, CSS, JavaScript, AJAX, SASS, jQuery, Font Awesome, Material Design i Bootstrap. Potrebno je i da kandidati imaju nekoliko godina praktičnog iskustva ili studiranja u relevantnim oblastima i sa dobrim rezultatima.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili pošaljite CV i motivaciono pismo na: hernan@bable-smartcities.eu.

ROK ZA PRIJAVU:

29. februar 2020. godine
Detaljnije: http://bable-smartcities.eu/.

(Visited 283 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments