Stažiranje na poziciji asistenta nastavnika engleskog jezika

20 mar

“Excellence Center” je organizacija osnovana 2011. godine u Hebronu, Palestini, nakon čega je otvorena i kancelarija u Njemačkoj. Organizacija pruža brojne prilike za imigrante, izbjeglice, domicilno stanovništvo, ali i ljude iz svih krajeva svijeta da se uključe u edukativne, kulturne, socijalne i društvene razvojne aktivnosti u gradu Halle, u Njemačkoj i Hebronu, u Palestini. Organizacija EC raspisuje konkurs za stažiranje na poziciji asistenta nastavnika za engleski jezik.

OBLAST:

Obrazovanje

OPIS

Asistent nastavnika za engleski jezik u okviru Excellence centra drži nastavu na engleskom jeziku u vidu konverzacijskih kurseva, pomaže palestinskim nastavnicima engleskog jezika kroz učešće u konverzaciji, razmjeni ideja. Asistent, takođe, pruža administrativnu pomoć osoblju centra. Tokom boravka u Palestini, asistenti žive u palestinskoj porodici, upoznavaju kulturu i običaje zemlje, posjećuju kulturno-istorijske spomenike i pohađaju intezivne kurseve arapskog jezika.

USLOVI

Kandidati koji se prijavljuju za radno mjesto stažiste na poziciji asistenta nastavnika za engleski jezik u obavezi su posjedovati univerzitetsku diplomu engleskog jezika i književnosti ili drugog, relevantnog studijskog programa. Neophodno je da kandidati imaju radno iskustvo u istom ili relevantnom polju.

NAČIN PRIJAVE

Zainteresovani kandidati se mogu obratiti centru putem sledeće mail adrese: [email protected], nakon čega će im biti proslijeđen formular za aplikaciju.

ROK ZA PRIJAVU:

U toku

Detaljnije na: https://excellencenter.org/

(Visited 182 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments