Specijalna obuka o poslovnim vještinama za mlade u Hercegovini

15 jun
Rok prijave 16.06.2019

Projekt Moja budućnost u partnerstvu sa Coca-Colinom podrškom mladima organizira posebne obuke o poslovnim vještinama za mlade u Hercegovini koje će se održati u Konjicu (srijeda 19.06. od 12:00 do 17:00h u hotelu Garden City) i u Širokom Brijegu (četvrtak, 20.06. od 10:00 do 15:00 u Narodnoj knjižnici).

Cilj obuke je upoznati mlade sa razvojem efektnih projekata u lokalnim zajednicama, sa fokusom na vještine projektnog managementa, socijalnog poduzetništva i naprednih tehnika za pronalaženje sredstava i kreiranja lokalnih partnerstava. Iskusni voditelji obuke su: Erol Mujanović (iskustva u UNDP-u, Svjetskoj Banci, Britanskoj ambasadi i kao trener na stotitanjak projekata) i Jan Z. Kulenović (dizajn edukativnih programa kroz koje je prošlo više od 100.000 osoba, direktor Munja Inkubatora i konsultant za više od 50 organizacija).

Zahvaljujući projektu Moja budućnost kojeg realizira Helvetas u saradnji sa Munja Inkubatorom i Hocu.ba info platformom i podršku Medicor fondacije u Konjicu, Širokom Brijegu, Trebinju i Čitluku tokom proljeća kreirane su Grupe budućnosti za razvoj vještina zapošljivosti mladih kojima će ovo biti dodatna obuka, a 2.07. će svi sudionici Grupa i ove obuke će moći sudjelovati i na Inovacijskom danom kada će se predstaviti projekti mladih.

Obuka o poslovnim vještinama su besplatne za sve mlade koji se mogu prijaviti putem aplikacije na ovom linku https://forms.gle/nd7AyacD7gLaGFRc9 najkasnije do 16.06. do 16:00h. Broj mjesta je ograničen pa pozivamo mlade da požure sa prijavama.

Više informacija o projektu Moja budućnost: www.mojabuducnost.ba, a o Coca-Colinoj podršci mladima na: www.facebook.com/CocaColinapodrskamladimauBiH/

(Visited 74 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević