Specijalista za administrativno-operativne poslove

4 jan
Rok prijave 29.01.2022

 

Alphabet Group za klijenta: 
 
Specijalistički centar koji predstavlja moderan koncept medicinske njege i brige za zdravlje vaše porodice. Naš tim čini preko 20 specijalističkih ambulanti i preko 40 domaćih i regionalnih doktora. Zbog povećanja obima posla, naš klijent je u potrazi za: 
Specijalista za administrativno-operativne poslove
 
Šta Vas očekuje od poslovnih aktivnosti?
 
Sigurno je da ćete svakodnevno biti u komunikaciji i sarađivati sa zaposlenima u specijalističkom centru, spremni da saslušate relevantne izazove, sugestije i potrebe Vaših radnih kolega. Nešto manje, ali opet relativno često ćete komunicirati sa dobavljačima, relevantnim agencijama i institucijama, a redovno sačinjavati izvještaje prema menadžmentu specijalističkog centra. 
 
Izvještaji će biti operativne i finansijske prirode. To znači da ćete se dio vremena baviti praćenjem, evidencijom i analizom finansijskih troškova, kao i procjenom budućih troškova. Sa druge strane, Vaša odgovornost će biti analiza radnih procesa i praćenje njihove efikasnosti. 
 
Prema klijentima ćete krerati ponude usluga koje obuhvata specijalistički centar. 
 
S obzirom na obim posla, pojedini materijali i medicinske zalihe se više troše, a neke manje. Vaš dio posla je da pratite zalihe materijala, aktivno učestvujete u nabavci materijala, uredno ih evidentirate i komunicirate prema zaposlenima da su zalihe obnovljene. Dobro će nam doći da pratite stanje na tržištu medicinskih materijala kako bi ovaj proces optimizovali u pogledu finansijskih resursa i brzine nabavke/dostave. 
 
Ko ste Vi?
 
Vi ste osoba koju raduje što će imati priliku da upozna veći broj različitih profila sagovornika i klijenata, a u komunikaciji sa drugima ste prilagodljivi.
Gledate u silnu količinu brojeva i podataka, znate kako da ih sažmete i jasno ih iskomunicirate prema menadžmentu. Drugim riječima, niste baš mađioničar, ali kompleksno pretvarate u jednostavno. Ponekad vam na pamet padne ideja kako neke brojke smanjiti, a neke povećati. Naravno, u korist kompanije a u skladu sa zakonom 🙂 
 
Za Vas ne postoje prepreke, nego samo poslovni izazovi koje rado i uspješno rješavate. Fleksibilni ste, snalažljivi, a radne obaveze obavljate efikasno. Probleme rješavate sami i ne čekate. Kada je potrebno, vrlo dobro pregovarate. 
Temeljni ste, dobro organizovani, odgovorni, a raznolikost poslovnih aktivnosti Vam u potpunosti odgovara. 
 
Ako ste završili medicinu, farmaciju ili ekonomiju to je veliki plus, a ako ste drugog usmjerenja to je sasvim OK (nije minus). Imate iskustvo (najmanje 4 godine) u obavljanju administrativnih i operativnih poslova koje smo naveli u prethodnoj sekciji. Jako dobro poznajete zakonske regulative koje se odnose na poslovanje. Vjerujete u vrijednosti ove radne organizacije – postizanje izvrsnosti. 
 
Engleski jezik Vam je odličan, a MS Office paket (akcenat na Excel) poznajete gotovo kao unutrašnjost Vašeg džepa. Posjedujete vozačku B kategorije i aktivan ste vozač. 
Šta nudimo? 
  • Adekvatne finansijske uslove
  • Mentorstvo od strane vlasnika specijalističkog centra
  • Rad u mladom i istovremeno iskusnom timu profesionalaca posvećenih zajedničkoj misiji
  • Dodatne beneficije – privatno zdravstveno osiguranje i privatnu penziju
Ukoliko ste se prepoznali u ovom oglasu, onda se prijavite putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS”.
Klikom na PRIJAVI SE NA OGLAS bićete usmjereni na platformu gdje ćete ostaviti Vaše podatke i zakačiti neophodnu dokumentaciju. 
Prijava OBAVEZNO mora sadržavati Vašu biografiju (CV) i motivaciono pismo.  
 
Svi kandidati, bez obzira da li odgovaraju uslovima ili ne, biće kontaktirani i dobiće povratnu informaciju o ishodu nakon zatvaranja oglasa. 
Oglas je aktivan 30 dana. 
Lokacija: Banja Luka
Broj izvršilaca: 1
Datum objave: 30.12.2021.
Trajanje oglasa: 30 dana (ističe 29.01.2022.)
(Visited 358 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments