SPARK Tech Meetup #10: Java Edition

25 nov

Jubilarni deseti SPARK Tech Meetup, na temu Java programiranja, će se održati u subotu, 30.11. u 13 sati u SPARKu (Mostar).

SPARK Tech Meetup je neformalno okupljanje developerske zajednice i održava se dva puta godišnje. Za deseti meetup najavljena su tri predavanja koja su prilagođena za korisnike sa srednjim levelom znanja i za napredne korisnike ovog programskog jezika. Gosti su Adnan Isajbegović iz tvrtke Symphony i Aleksandar Dostić iz tvrtke Infobip, a predavanje će održati i Mislav Miličević iz NSofta.

PROGRAM

  • 12:45 Dolazak i druženje
  • 13:00 Predavanje/Intermediate Level: Developing Enterprise Web Services with Apache Camel & Spring Boot 2, Adnan Isajbegović (Symphony)
  • 13:45 Predavanje/Advanced Level: Ultra-fast Data Access, Mislav Miličević (NSoft)
  • 14:30 Predavanje/Advanced Level: Lambda Design Patterns in Java, Aleksandar Dostić (Infobip)
  • 15:15 Pizza i piće

Ukoliko ste ikad čuli za programiranje, onda ste vjerojatno čuli i da je Java jedan od vodećih programskih jezika. Razloga je mnogo – od jednostavnosti korištenja preko sličnosti C i C++ programskim jezicima do objektno-orijentiranosti i sigurnosti. Java je sve popularnija iz godine u godinu upravo zbog svojih impresivnih značajki. Prijavite se na događaj preko kratke aplikacijske forme i saznajte koje su to značajke.

Meetup je besplatan zahvaljujući našim sponzorima i partnerima: NSoft, Sportradar, United States Embassy to Bosnia and Herzegovina i Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta.

FB Event

(Visited 86 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments