SOS Dječija sela BIH zapošljavaju stručnog supervizora profesionalaca iz oblasti socijalne zaštite

27 feb
Rok prijave 03.03.2021

Organizacija SOS Dječija sela Bosne i Hercegovine od 2018. godine, u saradnji sa entitetskim vlastima, implementira projekat „Jačanje sistema socijalnih usluga u BiH“. Opći cilj projekta je kreiranje funkcionalnog sistema socijalnih usluga koji će biti usmjeren prema ranjivim skupinama društva i pojedincima, sa posebnim fokusom na ranjive kategorije djece i porodica u BiH.

U sklopu specifičnog cilja „Jačanje kapaciteta profesionalaca“ planirano je da se provede ciklus radionica stručne grupne supervizije za profesionalce iz centara za socijalni rad sa područja BiH.

Za potrebe provođenja ove aktivnosti obavljuje se poziv za dostavljanje ponuda od kvalifikovanih i licenciranih stručnjaka iz oblasti supervizije.

POTREBNE KVALIFIKACIJE:

  • Završen fakultet društvenog smjera (VSS) iz oblasti socijalnog rada, psihologije, dodatna edukacija iz obasti psihoterapijskog usmjerenja je prednost;
  • Minimalno 3 godine iskustva u pružanju supervizijske podrške;
  • Posjedovanje iskustva u obuci trenera i facilitatora te u radu sa radnim grupama i timovima;
  • Posjedovanje licence za pružanje supervizije kao profesionalne podrške; Očekivani period angažmana stručnjaka je od 01. – 31. marta 2021. godine.

Prijava treba sadržavati:

  • Motivaciono pismo sa prijedlogom metodike rada
    • CV kandidata na jednom od službenih jezika u BiH u kojem su jasno naznačeni iskustvo, reference u obavljanju sličnih poslova i znanje iz tražene tematike.
    • Finansijsku ponudu

Zainteresirani ponuđači svoje prijave (skenirane i potpisane) trebaju poslati na adresu [email protected]najkasnije do 03.marta 2021. Sve informacije o pozivu mogu se dobiti na tel: 066 910 698.

 

sos-ds.ba

(Visited 121 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments