Sjajno iskustvo: Poziv za volontere na Mostar Summer Festu

8 maj
Rok prijave 15.05.2024

Za manje od dva mjeseca će na Mostar Summer Festu nastupiti 15 sjajnih izvođača kroz tri festivalska dana: Galija, Zabranjeno pušenje, URBAN&4, Zoster, Laka, Edo Maajka, Marčelo, dok će se po prvi put MSF publici predstaviti Mile Kekin, M.O.R.T., Matija Cvek & The Funkensteins, Hiljson Mandela, Crni Cerak, Mimi Mercedez, KUD Kuvajt i Jufkamental.

15 žurki za pamćenje na ovogodišnjem izdanju 12. Mostar Summer Festa.

Kako bi te žurke i cjelokupni festival za kraj lipnja/juna bili u potpunosti spremni, organizacijski tim (Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ) je i ove godine odlučio dati priliku mladim, proaktivnim i entuzijastičnim osobama da im u tome pomognu kroz MSF program volontiranja.

 

Uz sjajan provod, druženje s izvođačima, kreativne poslove i nova iskustva nastala kroz organizaciju ovako velikog događaja, bitno je istaknuti da volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost, jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu. Stoga, ako baš ti ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealan volonter/ka za Mostar Summer Fest:

  • veseli te rad u timu
  • imaš 18 ili više godina
  • ne smeta ti zaprljati se
  • krase te vrline poput organiziranosti, pouzdanosti i točnosti
  • prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade glazbom potiče na društveni angažman

 

Poslovi koji tebe volontera očekuju su:

  • adaptacija festivalskog prostora, priprema chill out zone, itd.,
  • promocija festivala putem flyera, isl.,
  • briga o izvođačima i press centru.

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Dovoljno je da kroz najviše 200 riječi napišeš (uz obavezno navođenje osnovnih podataka: puno ime i prezime, dob, mjesto prebivališta, fakultet/škola koji/u pohađaš, broj telefona) i pojasniš organizacijskom timu zašto si baš ti idealan volonter/ka i uz svoju fotografiju napisano pošalješ u inbox službene Facebook ili Instagram stranice.

Natječaj je otvoren od 7.5.2024. do 15.5.2024. (srijeda) u ponoć. Osim festivalske ulaznice, hrane i osvježenja, volonteri će dobiti i Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje s organizacijskim timom i izvođačima. Budi dio MSF-a, budi volonter na festu i stvaraj sebi najljepše ljetne uspomene.

Detaljnije informacije potraži na 👉🏻mostarsummerfest.com

(Visited 223 times, 2 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments