Seminar u Sarajevu: “Umijeće uspješne prodaje i komunikacije”

29 maj

TERMIN ODRŽAVANJA: 15 June 2019
LOKACIJA: Sarajevo, Hotel Europe, Vladislava Skarića 5

Zašto ovaj seminar o prodaji?

Poslije seminara “Umijeće uspješne prodaje i komunikacije” Vi ćete biti bolji prodavači. Vaši rezultati će biti bolji, kao i rezultati kompanija za koje radite.

Vi ćete nakon seminara steći PRAKTIČNE alate koji će vam pomoći da postanete uspješniji i produktivniji u svom poslu. Ovaj je trening i osmišljen tako da Vam pomogne da identificirate sve najvažnije prodajne vještine i da s njima ovladate, kako biste se s lakoćom kretali kroz prodajni proces i kako biste postizali željene rezultate.

Komplicirano, a lako!

Prodaja kao disciplina nije najteži posao na svijetu, s tim što ona može postati noćna mora svakome tko ignorira metodologiju prodaje i ne poštuje njena pravila. S druge strane, prodaja je danas jedini posao na svijetu u kojem ovisite samo o sebi. Vi ste zaslužni za sve “lovorike” koje ćete pokupiti, a isto tako ste odgovorni za Vaš neuspjeh. Upravo zbog tog razloga, prodaja je vjerovatno i najpravičniji posao na svijetu.

Nemanja i Marko koji jesu Sales Coaching najbolje znaju kako postati odličan prodavač. Oboje su krenuli od običnih prodavača i napredovali do najviših pozicija u sektorima prodaje.

Danas iza njih stoji stotinu održanih seminara o prodaji i komunikaciji sa više od 5000 polaznika i preko 450 kompanija. Nemanja i Marko su spoj uspjeha i nakon dugogodišnjeg bavljenja prodajom i vođenja prodajnih timova koji su ostvarili multimilionske cifre poželjeli su da svoje znanje i iskustvo podele sa Vama sa samo jednom misijom: učiniti Vas boljima i uspješnijima.

Više informacija ovdje.

(Visited 173 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović