Seminar o menadžmentu performansi i emocionalnoj inteligenciji 31. januara i 1. februara u Sarajevu

18 jan
Rok prijave 26.01.2023

Spoljnotrgovinska komora BiH organizuje seminar “Menadžment performansi i emocionalna inteligencija” koji će biti održan 31. januara i 1. februara 2023. godine u prostorijama Komore.

Tokom dvodnevne edukacije učesnici će spoznati značaj upravljanja organizacijskim i individualnim performansama, kao i ulogu emocionalne i socijalne inteligencije u uspješnom poslovanju preduzeća. Polaznici seminara dobiće alate za mjerenje performansi, uspješno upravljanje emocionalnim i socijalnim aspektima poslovanja savremenih preduzeća te razumjeti uticaj socijalnih performansi i sagledati na koji način mogu primjenom “mekih” organizacijskih varijabli unaprijediti trenutno poslovanje preduzeća.

Više informacija o edukaciji možete pronaći u pozivu.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 150,00 KM+PDV. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije s edukacije i certifikat o učešću, te ručak i osvježenje u predviđenim pauzama. Prijavu na seminar možete izvršiti

ispunjavanjem ONLINE PRIJAVNOG OBRASCA najkasnije 26. januara 2022. godine do 16.00 sati.Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

ba.ekapija.com

(Visited 53 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments