SEE EducationUSA sajam

31 maj

EducationUSA, globalna savjetodavna mreža za visokoškolsko obrazovanje u Sjedinjenim Američkim Državama, organizira prvi EducationUSA SEE online sajam američkog visokog obrazovanja!

23 institucije visokog obrazovanja iz SAD će se predstavit na online sajmu u četvrtak  4.6.2020.g. od 14:00 do 17:00 sati i u srijedu 10.6.2020.g. od 18:00 do 21:00 sati! 

Online sajam je jedinstvena prilika za sve studente i  srednjoškolce da iz prve ruke, od predstavnika fakulteta i EducationUSA savjetnika saznaju o opcijama za studiranje (bachelor, master, doktorske studije) i stipendiranje studija u Sjedinjenim Američkim Državama!

Na Sajmu će također biti dostupne EducationUSA virtualne sobe na lokalnim jezicima u kojima će savjetnici s šireg područja Balkana vršiti informativne prezentacije i odgovarati na sva pitanja. To također čini sjajnu priliku i za sve roditelje koji bi željeli da saznaju više o opcijama upisa studija u SAD za svoju djecu, da dođu i raspitaju se oko stvari koje ih interesuju, bez obaveze poznavanja engleskog jezika!

Registracija za sajam je u  potpunosti besplatna za sve zainteresirane!

Kako bi se registrovali za sajam, pogledajte ovdje.

Za više informacija o univerzitetima učesnicima sajma, pogledajte brošuru na bit.ly/seelfairbrochure

ili posjetite bit.ly/seevirtualfair.

Pozivamo Vas da se pridružite EducationUSA BiH Viber grupi, gdje imate priliku slati sva pitanja u vezi sajma. Link za Viber grupu je dostupan na: https://bit.ly/2XjQX0x

Vidimo se na sajmu!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments