Šaljite fotografije tvrđave Kastel noću, predviđene su nagrade

6 jul
Rok prijave 15.07.2024

 

 

Povodom osvjetljenja Kastela, Grad bira najljepšu fotografiju tvrđave noću.

Na ovom konkursu za izbor najljepše fotografije Kastela noću, mogu učestvovati svi sugrađani, bez obzira na to da li se fotografijom bave profesionalno ili amaterski.

Jedan autor na konkurs može poslati najviše dvije fotografije, snimljene u periodu od 07. do 14. jula 2024. godine.

Pošaljite nam fotografije koje ćemo objaviti na društvenim mrežama Grada, a najljepše i nagraditi vrijednim nagradama, navode iz Gradske uprave.

Fotografije je potrebno dostaviti do 15. jula, do 12.00 časova, i to putem elektronske pošte na adresu: [email protected]

Prispjele radove ocijeniće stručna komisija i od prispjelih radova, izabrati deset najboljih, a pobjedničku fotografiju će izabrati naši sugrađani, glasanjem putem Viber zajednice Grada Banja Luka.

Učešće je besplatno za sve zainteresovane, a organizatori imaju pravo koristiti fotografije za promociju ovog konkursa, uz potpisivanje autora.

Podsjećamo, tvrđava Kastel konačno dobija osvjetljenje, a manifestacija povodom završetka ovih radova biće održana u nedjelju, 7. jula od 21.00 čas na platou ispred tvrđave Kastel. Pozvani su svi sugrađani da prisustvuju i uživaju u fenomenalnom programu, sjajnoj zabavi i muzičkim nastupima.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments