Sa IT na TI

18 mar
Rok prijave 19.03.2023

Želite posao u IT sektoru, ali ne znate kako krenuti? Prijavite se na besplatni događaj “Sa IT na TI: Kako pronaći prvi posao u IT sektoru” i saznajte od predstavnika IT kompanija kako napraviti prve korake u tom pravcu.
Događaj će se održati u ponedjeljak, 20.3.2023. godine, sa početkom u 18:00 na adresi Kolodvorska 9 (event space Tershouse pored restorana Druga Kuća na Pofalićima, Sarajevo). Planirano trajanje događaja je 2h. Tokom događaja ćete imati priliku slušati izlaganja IT kompanija koja će vam prenijeti njihova iskustva kada je u pitanju zapošljavanje novih uposlenika. Informišite se o IT sektoru, saznajte koje su najčešće greške prilikom apliciranja na posao ili praksu, te na šta kompanije obraćaju pažnju.
Prijavite se do 19.3. do 21:00 tako što ćete popuniti formu na sljedećem linku: https://linktr.ee/PlusUltraYouth
Naoružajte se pitanjima i dobrim raspoloženjem, te se vidimo u ponedjeljak u 18:00!
Ovaj događaj se realizuje u sklopu projekta “Empowering future workforce and leaders of IT industry in BiH”. Projekat je finansiran grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State) kroz BOLD program malih grantova. Hvala @usembassybih na podršci koju pružate aktivnim mladim ljudima 
(Visited 70 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments