Run4Erasmus 5k trka u Sarajevu

14 okt
Rok prijave 19.10.2019

Studentska organizacija Western Balkans Alumni Association (WBAA) i Mreža studenata BiH (ESN BiH) pozivaju sve zainteresovane da se prijave na sportsku trku Run4Erasmus koja će se održati u nedjelju, 20.10.2019. god. u periodu od 9:00 do 12:00 sati na Vilsonovom šetalištu. Start trke je 10:00 sati  kod Mosta Suade i Olge. Dužina trke je 5 kilometara, a trčat će se na dionici Mosta Suade i Olge – Elektroprivreda.

Svrha trke Run4Erasmus je promocija studentskih i akademskih programa razmjena u zemljama Evrope te promocija drugih prilika koje se nude mladima s ciljem usavršavanja i napretka. Također, trka je idealan prostor za promociju zdravog načina života.

Western Balkans Alumni Association je organizacija koja okuplja alumniste Erasmus+ programa akademske razmjene iz zemalja Zapadnog Balkana, a s ciljem osnivanja jake unije koja će se zalagati za modernizaciju i poboljšanje kvaliteta visokog obrazovanja u regionu, te kako bi osnažila mlade ljude Zapadnog Balkana u njihovom akademskom i profesionalnom razvoju.

Na trci će biti prisutne razne organizacije koje su direktno i indirektno uključene u programe razmjena te sami alumnisti/-ice Erasmus+ programa koji će iz prve ruke ponuditi sve potrebne informacije i podijeliti svoja iskustva sa zainteresovanima.

Učešće na trci je besplatno, a za učesnike/ce su obezbijeđene medalje, majice i elektronske certifikate a tokom cijelog događaja obezbijeđeno je i osvježenje od naših sponzora: EU Info Centar i Mreža studenata BiH (ESN).

Rok prijave: 19.10.2019.

Link za prijavu ovdje.

NAPOMENA: svi učesnici/ce su obavezni prijaviti se na trku putem linka za prijavu te na dan trke doći u 9:00 sati kako bi preuzeli obezbijeđene majce, brojeve i drugu opremu za praćenje trkača.

(Visited 142 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments