Regionalni startap centar Priboj raspisao poziv za prve korisnike

20 feb
Rok prijave 01.03.2021

U cilju razvoja inovativnog preduzetništva i podrške mladima u pokretanju sopstvenog biznisa, Regionalni inovacioni startap centar Priboj, koji je izgrađen sredstvima Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj i Opštine Priboj, raspisao je Javni poziv za potencijalne korisnike usluga, kao besplatnu podršku inovativnim idejama i promociji preduzetništva među mladima, navodi se na opštinskom sajtu.

Startap centar raspolaže sa opremljenim radnim jedinicama, kancelarijskim prostorom, salama za sastanke i najbržim internetom u Priboju. Plan je da ova institucija polako, korak po korak, postane okosnica razvoja inovacionog preduzetništva, ne samo Priboja već i regiona.

Tako je 9. februara raspisan prvi Javni poziv za potencijalne korisnike usluga, na kome pravo učešća imaju svi registrovani privredni subjekti, kao i timovi aktivnih i diplomiranih studenata, koji imaju inovativne ideje za razvoj novih proizvoda, usluga i tehnologija, a sve u funkciji tržišnih potreba.

Javni poziv objavljen je na sajtu Startap centra u Priboju: rishubpb.rs gde se može preuzeti i prijavni obrazac, a dokumentacija se predaje elektronskom poštom: [email protected] ili lično u prostorijama Centra.

Javni poziv traje do popunjavanja kapaciteta, a prvi presek zainteresovanih korisnika praviće se za nepun mesec dana, odnosno 1. marta 2021.

Više informacija snagalokalnog.ba

(Visited 43 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments