Red Bull Futur/io akademija: Kakvo je tvoje viđenje budućnosti

13 jan

Filmovi naučne fantastike su uvijek inspirisali novu tehnologiju koja unapređuje ljudski život.
Prijavi se sada i podjeli svoju viziju poželjne budućnosti za globlnu zajednicu koja će oblikovati bolje sutra.
Najkreativniji umovi će biti pozvani da podjele svoje ideje sa misliocima iz čitavog svijeta na Red Bull Futur/io akademiji.

Kako to funkcioniše?

1. Kreiraj svoj video

Animacija, stil vloga, riječi na ekranu, mega-produkcija… bilo kakav tip videa je dobrodošao! Traže se istaknuta mišljenja poželjne budućnosti. Samo kreiraj video do 60 sekundi i podijeli ga.

2. Objavi svoj video

Objavi svoj video na Youtube ili Vimeo i podijeli ga. Samo klikni na dugme Prijavi se! Ako trebaš muziku za svoj video, provjeri Red Bull Sound Supply.

3. Budi odabran od strane međunarodnih stručnjaka

Žiri, koji se sastoji od renomiranih stručnjaka iz svijeta medija, akademista te visoko-profilisanih tech kompanija, će odabrati 20 najboljih ideja iz cijelog svijeta prema tri kriterija – Poželjna budućnost, Kreativno pričanje priče i Insiprativne vizije

4. Putuj do akademije

Najbolje prijave će biti pozvane da lete do Red Bull Futur/io Akademije koja se održava u Lisbonu, Portugal, od 21. do 24. marta 2019.

5. Slava

Na kraju Akademije, najbolja i vizija koja bude zadivljujuća će biti odabrana za profesionalno snimanje i produkciju od strane Red Bull Media House-a.

Više informacija i način prijave, pronađite na sljedećem linku.

(Visited 214 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Hocu.ba praksa