Raiffeisen BANK nudi studentima priliku za stručnu praksu!

5 dec

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina, sa sjedištem u Sarajevu, poziva sve redovne studente Ekonomskog/Pravnog/Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu da se prijave za obavljanje studentske prakse u Centrali banke te u našim poslovnicama u Sarajevu. Raiffeisen banka je prepoznatljiva po razvoju kadrova u dijelu specifičnih stručnih znanja iz oblasti bankarskog poslovanja. Ukoliko ste osoba koja želi proširiti svoja znanja i praktično iskustvo u poslovnom okruženju koje prati trendove u tehnologijama, pozivamo Vas da nam pošaljete Vašu prijavu.

Prijavu za stručnu praksu šaljete na e-mail adresu [email protected] sa naznakom “Prijava za obavljanje studentske prakse (oglas)“, a ista treba da sadrži: Biografiju i kratko pismo motivacije

Uslovi:

  • imate status redovnog studenta Ekonomskog, Pravnog ili Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu;
  • visoko ste motivirani za učenje i rad u dinamičnom okruženju;
  • preuzimate inicijativu i kreativni ste;
  • brzo usvajate i primjenjujete stečena znanja te odgovorno izvršavate zadatke uz kontinuiranu superviziju i mentorstvo.

Selekcijski proces obuhvata procjenu profila putem psihološkog testa općih sposobnosti i upitnika ličnosti. Studenti koji zadovolje kriterije za obavljanje studentske prakse će imati priliku individualnodogovoriti sa Bankom period trajanja stručne prakse.

(Visited 600 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments