Radionica u Bihaću: Želim pokrenuti nešto, ali…

23 apr

Radionica u Bihaću: Želim pokrenuti nešto, ali…

Koliko puta do sada si razmišljala ili razmišljao da pokreneš „nešto svoje“ i onda se desi neko “ali”?
Zašto se bojim pokretanja vlastitog biznisa, dok se neki drugi osjećaju motivirano i spremno na taj korak? Koje su to prepreke koje me koče i šta mogu s njima učiniti?

Kroz interaktivne diskusije, grupne aktivnosti i vođene razgovore, otkrit ćemo najčešće razloge ZA i PROTIV pokretanja biznisa.

Kroz Invision ConsultingAjla i Amir su radili sa desetinama ljudi na pokretanju njihovih biznisa te su tako čuli razne razloge zbog kojih neko ne bi pokrenuo biznis. Ipak, isto tako, svjedočili su mnogim inspirativnim motivacijama za pokretanje vlastitog biznisa. Na ovoj radionici, žele istražiti te dublje motive i otkriti što nas tačno vodi ka pokretanju ili odustajanju od preduzetništva – a nakon što malo opuste atmosferu tragat će za specifičnim razlozima kod učesnica i učesnika.

Postavlja se pitanje – kako shvaćamo rizik u preduzetništvu? Da li je to nešto što nas plaši ili nas motivira? Kroz radionicu ćemo istražiti naš odnos prema riziku i naučiti kako ga pretvoriti u priliku za lični i profesionalni razvoj.

Više informacija i prijava na: https://rolify.com/dogadjaj/radionica-u-bihacu-zelim-pokrenuti-nesto-ali/

(Visited 27 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments