Radionica o Feminizmu: „Ne u moje ime!“

10 dec

Internacionalna organizacija „Pokreni se!“ 11. i 12. decembra održaće radionicu o feminizmu pod nazivom „Ne u moje ime!“, s početkom u 13h preko ZOOM platforme, koju će facilitirati Danijela Milinković, učenica 3. godine medicinske škole u Čačku i članica „Pokreni se!“.

Radionica će u dva dana, u trajanjima od po 2h, na kreativan i zanimljiv način pokušati da mladima približi temu feminizma i bolje ih uputi u značaj iste. Učesnici će u opuštenoj atmosferi, preko predavanja i adekvatnih vežbi moći da nauče nešto više o poziciji žena u društvu. Cilj radionice je da osvesti mlade o značaju feminizma kao ideologije i pokaže zašto nam je i dalje značajna.

Prijavite se klikom na LINK.

„Pokreni se!“ je internacionalna organizacija, koja deluje na teritoriji Srbije, BiH i Hrvatske, i okuplja mlade i podstiče ih na bavljenje bitnim društvenim temama. Organizacija kreira kreativno okruženje za nove ideje i želi da malim koracima dođu do velikih promena.

Ukoliko želite da nas kontaktirate možete to učiniti preko kontakt telefona +381677231003 ili putem maila [email protected]. Možete nas posetiti i na društvenim mrežama preko Instagrama ili Facebooka.

(Visited 84 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments