Radionica izrade sapuna online

1 jan
Želite li raditi kvalitetne sapune, bez korištenja gotovih baza? Želite li ovladati tehnikom oslikavanja sapuna? Izradite sapune prilagođene svojim potrebama koji izgledaju poput pravih umjetničkih djela!
Ana Karabatić iz @SapunerijaRustika vas poziva na tečaj izrade sapuna hladnim postupkom koja će se održati u srijedu i četvrtak 13. i 14. siječnja u aplikaciji Zoom od 17,00 h do 19,30 h + pitanja.
plus:
Mentorski rad jedan na jedan!!! (vrijeme po dogovoru) Nakon predavanja još 90 minuta provodim online sa Vama dok Vi radite sapun u svojoj kuhinji i pružam svoju maksimalnu podršku.
Na radionici izrade sapuna hladnim postupkom naučit ćete:
· sigurno rukovanje kaustičnom sodom
· kako različita bazna ulja (masne kiseline) utječu na sastav sapuna
· sastavljanje recepata
· praktični dio: izrada sapuna uz objašnjavanje “traga” i oslikavanja sapuna
· korištenje eteričnih ulja, pigmenata i ostalih dodataka u sapunu
· najčešće greške pri izradi sapuna i kako ih izbjeći
· korisni savjeti
· trajnost i skladištenje hladnih sapuna
***Cijena ove vrlo opsežne online radionice koja uglavnom traje preko 7 sati je 700 Kuna i ona uključuje predavanje, individualni rad, detaljnu skriptu i daljnju podršku u radu.
Obavezna je prijava na radionicu, a prijaviti se možete putem na mail sapunerija@gmail.com kako bi Vas na vrijeme izvijestila o svim potrebnim materijalima i drugim obavezama.
***Radionicu održava Ana Karabatić (OPG Delić – Sapunerija Rustika). Obitelj se profesionalno bavi izradom sapuna u Gronjim Tučepima više od sedam godina. Ova radionica je puno jednostavniji, jeftiniji i brži način za usvojiti znanje sapuna nego višemjesečno kopanje po internetu. Najskuplje su brojne pogreške koje rezultiraju bacanjem skupih baznih i eteričnih ulja. U ovih pet sati na raspolaganju stečeno teoretsko i praktično znanje sam usvajala godinama rada, bačenim materijalom, skupim pogreškama.
Na ove radionice dolaze osobe koje se profesionalno bave izradom sapuna ili im je ovo ozbiljan hobi. Ipak, sadržaj je prilagođen i totalnim početnicima. Pripremite se na dosta teorije! Ipak, praktični dio izrade sapuna u kojem polaznici biraju eterična ulja i pigmente te oslikavaju svoj sapun razveselit će svakoga ko voli kreativni posao.
Više o sapunima hladnim postupkom možete pročitati na Aninom blogu http://blog.dnevnik.hr/sapunerija/
Pogledajte takođe stranicu i sapune Sapunerije Rustika: http://sapunerija.com
(Visited 119 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments