Radionica “Implementacija Industrije 4.0 put u budućnost” 27. oktobra u Sarajevu

22 okt
Rok prijave 26.10.2022

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK/STK BiH) u saradnji sa Društvom za robotiku u Bosni i Hercegovini, organizira radionicu na temu „Implementacija industrije 4.0 Put u budućnost“ koja se planira održati u četvrtak, 27. oktobra 2022. godine.

Radionica, koja je zamišljena kao stručno- naučno savjetovanje, okupit će regionalne predavače a teme u fokusu bit će pametne fabrike i upravljanje procesima u digitalnoj proizvodnji. Implementacija Industrije 4.0 velik je izazov za organizacije te zahtijeva suradnju poslovnih subjekata, politike i akademske zajednice. Na implementaciju utječu brojni unutarnji i vanjski izazovi s kojima se kompanija mora nositi.

Predstojeći skup, koji će održati u prostorijama VTK/STK BiH u Sarajevu, prilika je da se svi zainteresirani detaljnije informišu o transformaciji poslovanja integracijom informacijsko komunikacijskih tehnologija, s ciljem povećanja produktivnosti i učinkovitosti, te dobiju smjernice za implementaciju ili unapređenje Industrije 4.0. u svojim organizacijama.

Zainteresovani za učešće na radionici više informacija o temama skupa i predavačima mogu pogledati u Programu, a prijavu možete izvršiti popunjavanjem on line prijavnog obrasca najkasnije do srijede, 26.10.2022. godine do 12:00 sati. Broj mjesta je ograničen a radionica je besplatna za učesnike.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-206 i ili na mail: [email protected]

akta.ba

(Visited 48 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments