Radio Kameleon poziva da se prijavite i osvojite najveće priznanje za mlade u TK

9 feb
Rok prijave 29.02.2020

Radio Kameleon, po prvi put, predstavlja Challenge BIG BANG, projekat koji će svjetla reflektora direktno usmjeriti na mlade, uspješne, poduzetne, inovativne i talentovane ljude.

Svi oni čine karike lanca budućnosti svih nas i kao takvi zaslužuju da budu viđeni i primjećeni, da budu bitni i da uživaju zasluge koje im sa punim pravom pripadaju – zato ova ”revolucionarna eksplozija” i zato Challenge BIG BANG događaj koji će mladima transparentno zahvaliti za sve što su postigli, za sve što će postići kroz jedan vid javnog i medijskog priznanja
Imaš petnaest do 29 godina? Postižeš dobre rezultate, osvajaš nagrade, obaraš rekorde, pjevaš, sviraš, crtaš, pišeš…ističeš se od prosjeka svoje generacije? Ako afirmativno klimaš glavom na sve ovo, klimni jače, klimni snažnije, pokreni klikere i klikni odmah Bigbang.ba.

RADIO KAMELEON te izaziva da se prijaviš; BIG BANG te poziva da prijaviš ljude oko sebe i BIG BANG te ohrabruje da kažeš drugima da budu dio najpozitivnije eksplozije mladih u Tuzlanskom kantonu za 2020. godini i da na taj način dobiješ najveće PRIZNANJE koje ti pripada.

Pozivamo Vas da zajedno napravimo iskorak u podstreku i djelovanju mladih u TK do subote 29. februara 2020. godine.

(Visited 144 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments