Putovanje s mentorom

18 feb
Rok prijave 15.03.2024

Pozivamo sve mlade osobe koje žele usavršiti svoje vještine i sve edukatore koji žele mentorisati buduće naraštaje u našoj zajednici!

Zašto trebate biti dio našeg mentorskog programa “Putovanje s mentorom”?

Cilj projekta je približiti IT/STEM industriju mladim ljudima kroz karijernu orijentaciju, trenerske usluge, pružanje detaljnih savjeta kako se unaprijediti i napredovati u ovoj profesiji, ali i jačanje takozvanih “softskills”.

Već su nam se pridružili mladi profesionalnci i preduzetnici koji žele podijeliti svoje znanje, a ovom prilikom pozivamo sve edukatore, studente i talentirane učenike, uključujući naše cijenjene sunarodnjake u dijaspori, kako bismo zajedno obogatili ovo obrazovno iskustvo.

Program je hibridnog karaktera (online i uživo susreti) te primarno namijenjen osnaživanju mladih iz Unsko-sanskog kantona, ali možete dobiti mentorstvo i ukoliko ste iz drugih dijelova Bosne i Hercegovine.

Mentori i mentorice su uvaženi stručnjaci u svom polju iz BIH i dijaspore i ovo je rijetka prilika za mlade da dobiju ovaj kvalitet mentorisanja.

Kako se prijaviti? 
Zainteresovani (i mentori i mentiji) su obavezni ispuniti aplikacionu formu https://rb.gy/pu3yut najkasnije do 15.03.2024. do 23:59 h.

Kriteriji za odabir i povezivanje mentora sa učesnicima će biti zasnovani na snazi argumenata i jasnoće izjava u aplikacionoj formi.

Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja!

(Visited 135 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments