Putovanje na Karipska ostrva za najbolje putopisce

8 mar
Rok prijave 11.03.2020

Organizacija “World Nomads” raspisuje konkurs za stipendiju za 3 najbolja putopisca, a koja uključuje četrnaestodnevni boravak na Karipskim ostrvima. Tokom boravka na Karibima, dobitnici stipendije će dokumentovati putovanje, pohađati četvorodnevnu radionicu koju vodi dopisnik za New York Times i Outside Magazine, Tim Neville. Putovanje je predviđeno za septembar mjesec.

OBLAST:

Putopis

OPIS

Pod mentorstvom novinara Tim Nevillea, mladi, talentovani putopisci će naučiti kako da pronađu sjajnu priču, poboljšaju tehniku pisanja i steći bolji uvid u industriju putopisa. Uspješni kandidati će dobiti povratnu kartu do Paname, plaćenu četvorodnevnu radionicu, plaćen desetodnevni obilazak Kariba, profesionalnu opremu za putovanje u vrijednosti do 500 dolara, portfolio pregled sadržaja u produkciji Norie Quintos, novinarke magazina “National Geographic”.

USLOVI

Kandidat za nagradu treba imati više od 18 godina, visok nivo znanja engleskog jezika (nivo C). Stipendija nije otvorena za profesionalne pisce, već je ovo prilika za amatere da steknu znanje i upoznaju se sa industrijom putopisa.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili, kandidati trebaju aplicirati putem sledećeg linka: https://www.worldnomads.com/create/scholarships/writing/2020

ROK ZA PRIJAVU:

11. mart 2020. godine

Detaljnije: https://www.worldnomads.com/

(Visited 177 times, 2 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments