Prva Međunarodna konferencija logistike u BiH

27 aug

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira Međunarodnu konferenciju logistike u Bosni i Hercegovini, koja će biti održana 8. 9. 2023. godine u hotelu Hills u Sarajevu. Na konferenciji će učestvovati logistički stručnjaci, špediteri, prijevoznici i distributeri, koji će se u okviru panel sesija moći informirati o aktuelnostima u ovoj branši.

Konferencija će biti podijeljena na šest sesija o sljedećim temama: logistika u cestovnom transportu, logistika transportnih terminala, pomorska i lučka transportna logistika, multimodalni transport i logistika transportnih terminala, logistika u željezničkom i zračnom transportu te proizvodna i skladišna logistika.

Na ovoj konferenciji se očekuje više od 150 učesnika, među kojima su i predstavnici nadležnih bh. institucija, vodećih kompanija u području špedicije, logistike, upravljanja cestovnim operaterima, morskim i zračnim lukama, upravljanja željeznicama, predstavnici vodećih kompanija- korisnika usluga u ovom području, predstavnici financijskih institucija-banaka, osiguravajućih društava i sl.

Više informacija o predstojećoj konferenciji i učesnicima iz BiH i regiona, kao i prijavi učešća, dostupno je na zvaničnoj stranici Konferencije https://logistikabih.ba.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments