PROVEDITE LETO U LJUBLJANI- UČESTVUJTE NA LETNJIM ŠKOLAMA UNIVERZITETA U LJUBLJANI

6 jun

Bliži se leto, a sa njim i nove prilike za usavršavanje i nova iskustva! 

Nadamo se, da ste se uspešno prijavili na željene fakultete i akademije u prvom upisnom periodu za osnovne studije! Krajem leta ćete imati šansu da se prijavite i u drugom upisnom roku ili roku za slobodna mesta, te vam savetujemo da posetite našu stranicu za više informacija o uslovima za prijavu. 

Oni koji su zainteresovani za master i doktorske studije još uvek imaju šansu! Posetite našu stranicu i informišite se o upisu na master i doktorske studije, kako ne biste propustili rokove za prijavu

Letnje škole

Leto nam je iza ugla i predstavlja odličnu priliku da na trenutak zaboravimo na obaveze i napunimo baterije za novu studijsku godinu. Novim znanjima, iskustvima i poznanstvima se to svakako može postići!
Letnje škole koje organizuju članice Univerziteta u Ljubljani mogu biti dobra priprema za početak studija na Univerzitetu u Ljubljani ili upoznavanje sa mogućnostima koje nudi naš univerzitet.

Učestvujući u njima, možete iskusiti kako je živeti u Ljubljani, upoznati grad i doživeti duh studiranja na Univerzitetu u Ljubljani. Naši fakulteti i akademije nude širok izbor od preko 40 letnjih škola iz širokog spektra disciplina: od ekonomskih i poslovnih nauka, prava do socijalnog rada i tehničkih nauka. Posetite našu stranicu i izaberite jedan ili više kurseva koji vam se dopadaju i provedite leto sa nama: https://www.uni-lj.si/study/summerschools/


Foto: I feel Slovenia

Sa međunarodnim studentima o…

Oni koji se već intenzivno pripremaju za dolazak na studije, znaju da je veoma važno dobiti informaicje iz »prve ruke« o tome kako je biti međunarodni student na Univerzitetu u Ljubljani! Znamo, da je budućim studentima to zaista važno, te smo veoma ponosni što vam možemo predstaviti naš novi video serijal „Sa međunarodnim studentima o…“ koji ima za cilj da predstavi studiranje u Sloveniji i na Univerzitetu u Ljubljani. U ovom serijalu naši međunarodni studenti ambasadori će odgovarati na razna pitanja, uključujući: zašto su odlučili da studiraju u Sloveniji i na Univerzitetu u Ljubljani, kako je studirati ovde, da li su naišli na bilo kakve izazove, koje su prednosti studiranja , i još mnogo toga što može zanimati kako sadašnje, tako i buduće studente Univerziteta u Ljubljani, ali i one koji razmišljaju da jednog dana upišu fakultet ili akademiju baš na našem univerzitetu.

Video: https://www.uni-lj.si/study/impressions/students-video-series/ 

Veoma je važno odabrati odgovarajuće studije i adekvatno se pripremiti za njih. Ukoliko vas zanima studiranje na Univerzitetu u Ljubljani, kao i ostale aktivnosti, poput letnjih škola, predlažemo vam da postetite našu veb-stranicu, društvene mreže, kao i štandove na virtualnom sajmu obrazovanja Na koji ćeš faks. Ako vam je potreban savet ili pomoć, ne oklevajte da nas kontaktirate. Potrudićemo se da vam pružimo sve informacije i odgovore na sva vaša pitanja vezana za studiranje i aktivnosti na našem univerzitetu!
Kratke i korisne informacije na srpskom jeziku možete pronaći na ovoj vezi: https://www.uni-lj.si/study/presentation/study-serbian/.

 

www.uni-lj.si/study 

[email protected] 

(Visited 11 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments