Projekat EGG: Javni poziv za podršku novom zapošljavanju u IT kompanijama

12 mar
Rok prijave 29.04.2021

U okviru projekta “Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta (EGG)” koji implementira razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BIH), a koji je finansiran od strane Vlade Kraljevine Norveške, objavljuje se “Poziv malim i srednjim preduzećima iz softverske industrije za iskazivanje interesa za podrškom na provođenju projekata unapređenja tehnološke opremljenosti i obuka za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju potrebne radne snage u 2021. godini”.

Cilj ovog poziva za izražavanje interesa jeste da se identificiraju projekti kojima će se pružiti podrška, u okviru raspoloživih sredstava, za unapređenje tehnološke opremljenosti, projekti koji će se odnositi na prekvalifikaciju i dokvalifikaciju potrebne radne snage te kombinovani projekti prekvalifikacije i dokvalifikacije radnika i investicija usmjerenih ka poboljšanju tehnološke opremljenosti, a koje će implementirati odabrani korisnici javnog poziva.

Tekst javnog poziva

Prijavni obrazac

Budžet

Izjava o sufinansiranju

Popunjen obrazac prijedloga, budžet i prateću dokumentaciju potrebno je dostaviti u jednom (1) originalnom primjerku i jednoj (1) kopiji, u A4 formatu i uvezane.

Na koverti je potrebno naznačiti ime poziva za iskazivanje interesa za koji se aplicira:

„Poziv malim i srednjim preduzećima iz softverske industrije za iskazivanje interesa za podrškom projekta „Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta (EGG)“ na provođenju projekata unapređenja tehnološke opremljenosti i obuka za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju potrebne radne snage u 2021. godini“.

Nadalje, na koverti je potrebno naznačiti i puni naziv i adresu podnosioca prijave, te naglasiti slijedeće: „NE OTVARATI PRIJE ZVANIČNOG OTVARANJA“.

Prijave moraju biti dostavljene u zatvorenoj koverti preporučenom poštom, kurirskom poštom ili lično (potpisana i datirana potvrda će biti dodijeljena licu koje lično dostavi prijavu) na sljedeću adresu:

Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP)

Projekat „Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta (EGG)“

UN HOUSE

Zmaja od Bosne bb

71 000 Sarajevo

Prijave dostavljene drugim putem (npr. putem faksa ili e-mail-a), neće biti uzete u razmatranje.

Krajnji rok za podnošenje prijava je ponedjeljak, 29. april 2021. godine do 17:00 sati

(Visited 145 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments