Program stažiranja u organizaciji Ashoka u Egiptu

20 jan
Rok prijave 25.01.2020

Organizacija Ashoka Arab World iz Kaira objavljuje poziv za učešće u WISE programu stažiranja u okviru Ženske inicijative za društveno preduzetništvo (WISE). Program može trajati najmanje tri mjeseca sa fleksibilnim datumima početka i završetka stažiranja.

OBLAST:

Društveno preduzetništvo.

OPIS

Stažiranje se obavlja sa punim radnim vremenom, a povremeno je moguć i prekovremeni rad u skladu sa obimom posla. Radna sedmica je od nedjelje do četvrtka dok su petak i subota neradni dani. Zadaci na ovoj poziciji uključuju: podršku razvojnoj jedinici u pronalaženju potencijalnih partnera, pripremu nacrta prijedloga i ugovora za strateško uključivanje potencijalnih partnera, istraživanje, mapiranje i istraživanje potencijalnih univerzitetskih partnera, planiranje i izvještavanje o preduzetim aktivnostima.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz cijelog svijeta. Potrebno je da kandidati imaju diplomu o završenim magistarskim studijama u oblasti društvenih nauka, poslovanja, ekonomije, političkih nauka, rodnih studija ili drugoj relevantnoj disciplini. Očekuje se da kandidati imaju razvijene vještine rada na računaru u ofis programima. Neophodan je visok nivo znanja engleskog jezika, a poželjno je i dobro znanje arapskog jezika.

NAČIN PRIJAVE:

Da biste se prijavili pošaljite CV i kratak primjer akademskog pisanog rada na: [email protected]

ROK ZA PRIJAVU:

25. januar 2020. godine
Detaljnije: https://www.ashoka.org/en-us.

(Visited 204 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments