Program stažiranja u menadžmentu događaja organizacije Green & Away

21 feb
Rok prijave 13.04.2020

Organizacija Green & Away iz Vustera u Ujedinjenom kraljevstvu objavljuje poziv za stažiranje na poziciji organizatora događaja. Obezbijeđeni su smještaj i ishrana, a ostale troškove snose kandidati. Program stažiranja traje od 15. juna do polovine avgusta 2020. godine.
OBLAST:

Organizacija događaja.

OPIS

Green & Away je volonterska organizacija i obrazovna humanitatna institucija koja omogućava prilike za sezonsko stažiranje već više od deset godina. Stažista u organizaciji događaja će obavljati sljedeće zadatke: koordinacija u rezervisanju za događaje; briga o delegatima tokom događaja; komunikacija sa ostalim organizatorima, volonterima, gostima i zaposlenima u kuhinji; saradnja i preuzimanje obaveza u odjeljenjima za ugostiteljstvo i administraciju; promocija i slično. Stažisti će steći praktično iskustvo u organizaciji događaja, održivom turizmu, pružanju usluga klijentima i drugim povezanim poslovima. Pozicija nije plaćena ali su obezbijeđeni svi potrebni uslovi za život i rad.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta koji imaju dobre organizacijske vještine, samopouzdanje, vole da preuzmu inicijativu i rade na više poslova istovremeno.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili pošaljite CV i propratno pismo do jedne stranice, u kojem objašnjavate zašto želite da stažirate u navedenoj organizaciji, za koju poziciju se prijavljujete, koji aspekti njihovog rada vam se najviše dopadaju i kako ćete doprinijeti navedenoj poziciji. Kandidati mogu aplicirati i za druge dostupne pozicije u kompaniji. Prijave se šalju na: [email protected] Intervjui sa kandidatima će se obaviti do maja 2020. godine putem skajpa ili druge slične platforme.

ROK ZA PRIJAVU:

13. april 2020. godine
Detaljnije: https://www.greenandaway.org/volunteering/internships/.

(Visited 291 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments