Program Mentos Mentors

20 dec
Rok prijave 20.12.2021

Mentos predstavlja Mentos Mentors, aktivnost kroz koju će mladi dobiti priliku da započnu uspješnu karijeru u oblasti mode, sporta, muzike, književnosti i umjetnosti! 💃🥇🎵📖🎨

Iskoristi priliku da Malal, Edin, Irma, Adis ili Emina budu tvoj Mentos Mentor! 😍

O čemu je riječ? 🔵 Ukoliko te zanimaju moda, sport, muzika, književnost ili umjetnost, želiš dobiti savjete osoba koje su u ovim zanimanjima postigle sjajne stvari i priliku da tvoj rad podržimo sa Sparkasse potrošačkom karticom u iznosu 350 KM, prijavi se putem poruke na društvenim mrežama Mentos!

🔵 Piši nam o svojim interesovanjima i zašto bismo baš tebe odabrali, a kroz prijavu svakako možeš pokazati svoju kreativnost i želju za uspjehom. Mentos voli pozitivne priče i zbog toga ćemo pet vrijednih mladih osoba nagraditi i podržati tokom decembra, mjeseca darivanja!

🔵 Prijaviti se možeš ukoliko imaš od 18 do 23 godine i želiš stupiti u komunikaciju sa jednim od sjajnih Mentos Mentora koji će nam pomoći da odaberemo najvrijednije i najzanimljivije prijave. Naši će mentori biti tu da ti daju savjet, pruže podršku i odgovore na sva pitanja koja budeš imao/la. Potrošačku karticu u iznosu 350 KM možeš iskoristiti za opremu ili edukacije koje su ti potrebne kako bi tvoja karijera u modi, sportu, muzici, književnosti ili umjetnosti u 2022. godini dobila novi smjer!

🔵 Prijave šaljite do 20.12.2021. godine, a nekoliko dana poslije ćemo na društvenim mrežama objaviti odabrane prijave koje ćemo zajedno sa Mentos Mentorima podržati.

*Slanjem prijave dajete saglasnost za korištenje vaših podataka na Mentos društvenim mrežama.

#mentos #mentosmentors #mentorsbih #mentosbih

(Visited 213 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments