Produžen rok za prijave na Sarajevo Innovations Festival 2022

25 okt
Rok prijave 30.10.2022

Rok za prijave radova na ovogodišnji Sarajevo Innovations Festival 2022 produžen je do 30. oktobra. Upali svjetlo inovacije i požuri na prijavu!

Ove godine, po šesti put Udruženje studenata Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu, STELEKS, organizuje smotru inovativnih studentskih radova koja će se održati 5. novembraSarajevo Innovations FestIval (skraćeno SIFI) je smotra studentskih radova iz oblasti elektrotehnike, informacionih tehnologija, mašinstva i drugih srodnih oblasti, koja okuplja studente tehničkih fakulteta iz Bosne i Hercegovine i regije. Cilj SIFI-ja je da podstiče studente na inovativnost i pisanje radova, te da postane svojevrstan sajam tehnike i nauke od kojeg će korist imati i studenti i firme koje odluče da budu dio ovog projekta.

Prva tri mjesta očekuju vrijedne novčane nagrade:

  1. mjesto: 500 KM
  2. mjesto: 300 KM
  3. mjesto: 200 KM

Ali, to nije sve! Posebna nagrada „dr. Branislava Peruničić“ će biti dodijeljena najbolje ocijenjenom studentskom radu od strane svih učesnika u vrijednosti od 100 KM. Također, svi radovi će biti objavljeni u zborniku radova, koji će biti dostupan svim sudionicima smotre.

Obzirom na veliku zainteresovanost i manjak vremena, prijave za SIFI su produžene do 30. oktobra! Pozivamo sve studente da upale svjetlo inovacije i prijave svoje radove putem web stranice www.sifi.ba. Više o SIFI-ju možete saznati ovdje[LA1] .

(Visited 70 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments