Prisustvujte sedmom Tuzla Brain Week 2020.

26 dec
Rok prijave 14.02.2020

Sedmi po redu Tuzla Brain Week (TBW) 2020, projekat je koji se realizira u okviru globalne sedmice mozga, a koji ima za cilj podrobnije upoznavanje s oblašću neuroznanosti. Projekat realizira Studentsko vijeće Medicinskog fakulteta UNTZ – Medicus, u saradnji s Medicinskim fakultetom UNTZ Tuzla i Univerzitetom u Tuzli. Ovogodišnji TBW traje od 09 – 13.03.2020. godine.

Jedna od glavnih aktivnosti Tuzla Brain Week 2018 je promocija studenata putem naučno-istraživačkih radova, a pored stručnih predavanja učesnici će moći i kroz radionice unaprijediti znanje o mozgu.

“Krenuli smo u pripremu sedmog po redu Tuzla Brain Weeka. U odnosu na sve prethodne godine, sada želimo da ovaj projekat postepeno prerasta u kongres uz sve one elemente koje je imao i prije. Jučer je otvoren poziv sa slanje sažetaka radova i trajat će do polovine februara. Već sada postoji velika zainteresovanost i pozivan sve da što prije pošalju svoje prijave s obzirom da je broj učesnika ograničen.”, kazala je koordinatorica projekta Edina Sejdin.

Ovogodišnja tema TBW-a je Brainstorming. Kao i prethodnih godina jedan od primarnih ciljeva TBW je promocija studentskog rada, a već sedmu godinu taj cilj se realizuje putem prezentacije naučnih i naučno-istraživačkih radova! Slanje sažetaka je otvoreno, a sve detaljnije informacije se mogu naći ovdje

(Visited 192 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments