Prisustvujte Sajmu međunarodnih univerziteta i srednjih škola u Podgorici

21 sep

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice sada već tradicionalno organizuje Sajam međunarodnih univerziteta i srednjih škola, 18. oktobra u Hotelu Hilton sa početkom u 14 časova.

OBLAST:

Obrazovanje

OPIS

Na ovom prestižnom Sajmu međunarodnog karaktera, svoje programe i stipendije predstaviće preko 50 partnera Agencije ISEM: univerziteti, srednje škole, kao i škole jezika iz cijeloga svijeta.
Među brojnim izlagačima posebno se izdvaja Webster University iz Beča. Dosadašnja iskustva ISEM studenata bila su i više nego pozitivna, a veliko interesovanje za narednu akademsku godinu povrđuju i brojne već predate aplikacije. Predstavnici Webster-a će tokom Sajma prezentovati svoje studijske programe, a zainteresovani kandidati imaće priliku sa da njima obave besplatne i 1 na 1 konsultacije. Učešće na sajmu je besplatno, a broj mjesta ograničen.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili potrebno je da obavite registraciju putem broja telefona: 069 085 505, mejl adrese: [email protected] ili preko web sajta: www.isem.agency 

ROK ZA PRIJAVU:

u toku
(Visited 20 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments