Prisustvujte radionici “Poruka kroz grafički dizajn” u Tuzli

21 jan

„Poruka kroz grafički dizajn“ je događaj planiran za srijedu 22.01.2020. od 18h u BRDO coworking prostoru, a prvi je u nizu zacrtanih aktivnosti u okviru projekta „Kreativnost za sve“ !!!

Svoj pogled na vizuelnu umjetnost te primjere i iskustva iz svoje radne karijere kroz prezentaciju i razgovor će nam predočiti gospodin Dado Babović.

O projektu:
Udruženje „Tuzla Live“ putem aktivnosti u BRDO coworking prostoru nastavlja da bude centar kreativnosti ne samo u Tuzli nego u cijeloj Bosni i Hercegovini. U narednom periodu otvaramo vrata BRDO coworking prostora svim mladim ljudima koji žele da čuju priče iz kreativnih industrija.

Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“ je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.

Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

Dođite da podijelimo prvo Veče kreativnosti! Ulaz je besplatan uz prijavu putem linka.

(Visited 87 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments