Prilika za studente doktorskog i master studija: Poduzetnička radionica za mlađe istraživače u Litvaniji

20 maj
Rok prijave 30.05.2024

Obavještavamo vas o pozivu Univerziteta u Vilniusu za studente doktorskog i master studija na poduzetničke radionice za mlađe istraživače s ciljem sticanja znanja i praktičnih vještina za razvoj poslovnih ideja zasnovanih na njihovim istraživanjima, kao i rješenja vezanih za data istraživanja i razvoj poduzetničkog potencijala.

Radionice su besplatne i bit će organizovane se u okviru projekta UNITeD koji finansira EIT HEI Inicijativa. Univerzitet u Vilniusu će dodijeliti 2 ECTS boda studentima koji će učestvovati na seminarima, grupnom radu i završnom predavanju.

Radionice obuhvataju čitav spektar tema vezanih za preduzetništvo, što omogućava polaznicima da se osposobe znanjem i praktičnim alatima o analizi tržišta i izboru pravog poslovnog modela. U okviru interdisciplinarnih i međunarodnih timova, učesnici razvijaju odabranu poslovnu ideju, uzimajući u obzir intelektualnu svojinu, cijene, finansijsko planiranje i marketing.

Prijave su otvorene do 30. maja 2024. godine, a registraciju je moguće izvršiti putem on-line obrasca. Više informacija na linku OVDJE.

Za sva dodatna pitanja, potrebno je kontaktirati kolegu Pavela Ragozina ([email protected]) na Univerzitetu u Vilniusu ili na mail [email protected] (UNICA).

(Visited 43 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments