Prilika za obuku i posao: postanite vodič u putničkoj agenciji Transturist!

13 nov
Rok prijave 01.12.2019

  • Mladi ste i volite putovanja?
  • Govorite neki od svjetskih jezika?
  • Želite posjetiti poznate turističke destinacije?

Pridružite se ekipi vodiča i pratitelja putovanja putničke agencije Transturist.

Pošaljite Vaš CV na [email protected] i učestvujte u obuci za vodiče i pratitelje turističkih putovanja. Milano, Venecija, Budimpešta, Ohrid, Istanbul i druge destinacije čekaju nove vodiče i pratitelje putovanja!

Advent u Zagrebu ili Sajam knjiga u Beogradu? Karneval u Veneciji ili proslava Nove godine na putovanjima po Azurnoj obali? Još mnogo mnogo destinacija očekuje nove vodiče i pratitelje putovanja!

U toku obuke steći ćete teoretska i praktična znanja o organizaciji turističkih putovanja, vođenju turističkih tura i dr. Također, po uspješnom završetku obuke – svi mladi će dobiti priliku da rade fantastičan posao!
Na obuku se mogu prijaviti osobe starosti do 25 godina.

Prijave se mogu dostaviti do 01.12.2019. godine.

Informacije o agenciji:

Zahvaljujući sistemskom ulaganju u infrastrukturu preduzeća, redovnim obnavljanjem voznog parka, profesionalnom odnosu prema putnicima Transturist postaje prepoznatljiv po kvalitetu svojih usluga.

Putnička agencija Transturist organizuje putovanja kako u okvirima naše države tako i na različitim destinacijama u Europi i svijetu. Svakodnevno unapređujemo svoje usluge i proširujemo obim naših usluga u oblasti turizma. Redovno obnavljanje voznog parka, edukacija osoblja i povezivanje sa partnerskim agencijama i hotelima širom Europe učinili su da naša ponuda iz dana u dan bude sve bogatija i kvalitetnija.

(Visited 746 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments