Prijavite se za Wise Awards konkurs

16 dec
Rok prijave 17.01.2022

Katarska fondacija prihvata nominacije za WISE Awards 2022. Svake godine VISE Avards prepoznaje i promoviše šest uspešnih i inovativnih projekata koji se bave globalnim obrazovnim izazovima.

OBLAST:

edukacija

OPIS

Od 2009. godine, WISE je primio više od 3.000 prijava iz preko 150 zemalja. Danas je nagrađeno 78 projekata iz različitih sektora i lokacija za njihovu inovativnost, pozitivan doprinos i sposobnost prilagođavanja i skaliranja. Ovi projekti predstavljaju rastući resurs stručnosti i zdrave obrazovne prakse. Svake godine WISE gradi zajednicu obrazovnih inovatora koja nudi plodno okruženje za revolucionarnu saradnju. Danas mreža WISE Awards obuhvata pionirske projekte koji donose pozitivne promjene društvima i zajednicama.

USLOVI

– Tekući/postojeći projekti obrazovanja koje vodi bilo koja vrsta organizacija kao što su koledži, univerziteti, akademske mreže, školske konzorcijumi, organizacije civilnog društva i zajednice, vlade, međunarodne agencije i kompanije iz privatnog sektora koje rade u oblasti obrazovanja su pozvane da se prijave ili nominuju .
– Projekti takođe mogu pripadati bilo kom sektoru obrazovanja kao što su predškolsko, osnovno, srednje, tercijarno, stručna obuka, visoko obrazovanje, obrazovanje sa posebnim potrebama, obrazovanje za osobe sa invaliditetom, informalno učenje i učenje na daljinu, neformalno i doživotno učenje .

NAČIN PRIJAVE

Prijave putem sajta.

ROK ZA PRIJAVU:

17. 1. 2022.
Detaljnije na LINKU
(Visited 167 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments