Prijavite se za Watson Semester Accelerator 2021

29 maj
Rok prijave 01.06.2021

Studenti, nedavno diplomirani studenti mogu naučiti da koriste sredstvo preduzetništva za riješavanje složenih problema, od klimatskih promena, socijalne pravde, siromaštva, pristupa kvalitetnom obrazovanju i još mnogo toga. Studenti izabrani za akcelerator Watson Semester ubrzavaju obuku, mentorstvo i zajednicu kako bi oslobodili životni uticaj.

OBLAST:

Razvoj

OPIS:

Program Watson Semester Accelerator biće ponuđen u hibridnom formatu sa mogućnostima ličnog i virtualnog učešća. Lični format dostupan je samo onima sa sijedištem u SAD-u i biće ograničen na dvanaest učenika.

Tokom četvoromesečnog programa, grupa inovatora, lidera i preduzetnika sljedeće generacije širom svijeta okupljaju se radi riješavanja složenih problema i stvaranja života i karijere od uticaja. Od klimatskih promijena do socijalne pravde i od siromaštva do pristupa kvalitetnom obrazovanju, studenti odabrani za hibridni Watson Semester Accelerator koriste trening, mentorstvo i zajednicu kako bi ubrzali svoje poduhvate i oslobodili životni uticaj.

USLOVI:

Otvorena za inovatore, lidere i preduzetnike sljedeće generacije iz cijelog svijeta; Studenti, nedavno diplomirani studenti i studenti zaostalih godina koji imaju projekat u ranoj fazi i strast za uticajem.

NAČIN PRIJAVE:

Za više informacija posjetiti zvaničnu veb stranicu.

ROK ZA PRIJAVU:

01.06.2021.

Posjetite zvaničnu stranicu.

(Visited 113 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments