Prijavite se za volontiranje u Summer Fest 2

11 apr

NVO Vagamando iz Italije poziva sve zainteresovane da se prijave za volontiranje u okviru njihovog projekta Summer Fest 2 koji će se organizovati u periodu od 12. juna do 12. jula 2023. godine u Italiji.

OBLAST:

više oblasti

OPIS

Summer Fest okuplja 20 mladih ljudi u rasponu od 18 do 30 godina koji volontiraju u periodu od 12. juna do 12. jula u ruralnom području Alta Langa, Piemont, Italija. Volonterske aktivnosti biće vezane za izgradnju kućica na drvetu, upravljanje događajima, kuvanje, aktivnosti ljetnje škole, akcije čišćenja, itd.

Volonteri će imati priliku da usavrše svoj engleski jezik i da pritom nauči italijanski ili neki drugi jezik, nauče nešto više o italijnskoj kulturi kao i kulturama drugih učesnika, steći će tehničke vještine u izgradnji kućice na drvetu, baštovanstva, kuvanja, radu na organizaciji događaja. Učesnici će poboljšati svoje vještine grupnog rada u međunarodnim kontekstima korisnim za lični razvoj, profesiju i učenje. Učesnici će volontiranjem u ovom projektu steći i Europass sertifikat.

Svaki volonter će na nedjeljnom nivou dobiti 35 eura džeparca, dok će smještaj biti obezbijeđen u Tent kampu  gdje će kuvati obroke za sebe. Obezbijeđeno je i putno i zdravstveno osiguranje, dok će usluge prevoza imati 2 puta nedjeljno uz pomoć kola, dok će uz to imati sopstveni bicikl koji će moći koristiti svakog dana.

USLOVI

Kako biste se prijavili za volontiranje potrebno je da:
– imate između 18 i 30 godina;
– imate legalan boravak u nekom od ovih zemalja;
– suočavate se sa izazovnim situacijama u životu;
– imate želju za upoznavanjem sa mladim ljudima iz drugih zemalja;
– želite doprinijeti lokalnoj zajednici;
– želite poboljšati svoje praktične i manuelne vještine kao i grupni rad.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je popuniti aplikacionu formu.

ROK ZA PRIJAVU:

U toku

Detaljnije na:

https://drive.google.com/file/d/1KaM_qwvukoVNr4G_o5A_AwW8i1weUrTz/view?fbclid=PAAabR8kctIRW8CRIZWisGPl83v3CE33pMVvKW9lACF8DJlOjrmnD8i1oJbm0

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments