Prijavite se za volontiranje u San Francisku

7 apr

Alchejmer udruženje je raspisalo konkurs za volontere koji žele da budu dio organizacije događaja Walk to End Alzheimer’s koji će se održati u novembru u San Francisku, SAD.

OBLAST:

Volontiranje.

OPIS

Alchejmer udruženje je vodeća vodeća dobrovoljna zdravstvena organizacija za njegu, podršku i istraživanje Alchejmerove bolesti. Misija je uklanjanje bolesti unapređenjem istraživanja, pružanje bolje njege i podrške za sve one koji se bore sa ovom bolešću. Šetnja San Franciskom zbog Alchejmer bolesti, zakazana je za subotu 7. novembra 2020. godine. Traže se posvećeni volonteri koji bi bili dio Odbora za logistiku. Odbor za logistiku odgovoran je za to da su sve komponente na dan događaja dobro isplanirane i da učesnici imaju odlično iskustvo sa ovog događaja – Walk to End Alzheimer’s. Da li si detaljno orijentisana osoba sa odličnim vještinama upravljanja projektima i vremenom? Da li na kreativan način rješavaš probleme? Jesi li smirena osoba koja dobro reaguje pod pritiskom? Ako jesi, prjavi se već danas i daj svoj dopinos u organizovanju važnog događaja za sve one koji se bore sa ovom opakom bolešću.

USLOVI

Ne postoje posebni uslovi prijave. Traže se kandidati koji su voljni da dobrovoljno pomognu organizaciji događaja, oni koji su detaljisti, imaju razvijene organizacione vještine, iskustva u vođenju i realizaciji projekata su prednosti.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko želite da se prijavite neophodno je registrovati se na https://act.alz.org/site/SPageServer?pagename=walk_homepage#searchbox

ROK ZA PRIJAVU:

U toku.

Detaljnije: www.act.alz.org

(Visited 273 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments