Prijavite se za volontiranje u Mađarskoj

11 mar
Rok prijave 12.03.2023

MeOut Group poziva sve zainteresovane da se prijave za jednogodišnji Schuman Volunteer program u Budimpešti, Mađarska. U potrazi su za volonterima zaduženim za komunikaciju, kao i projekt menadžera.

OBLAST:

volontiranje

OPIS

MeOut Group u potrazi je za volonterom zaduženim za komunikacije kao i projekt menadžerom. Volonter zadužen za komunikacije imaće zadatke kreiranje komunikacione strategije, pisanje i postavljanje vijesti o događajima na veb stranici i društvenim mrežama, promovisanje aktivnosti organizacije, fotografisanje događaja, podrška drugim volonterima kao i logistička podrška.

Projekt menadžer biće zadužen za faze pripreme i koordinaciju aktivnosti, zakazivanje sastanaka onlajn i uživo, komunikacija sa lokalnim i međunarodnim partnerima, organizacija interkulturalne večeri, promocija ESC, te mnoge druge aktivnosti.

Troškovi smještaja su pokriveni, dok će volonteri dobijati džeparac u iznosu od 250 eura kao i novac za hranu. Takođe, troškovi putovanja do i od Mađarske će biti pokriveni. Zdravstveno osiguranje je pokriveno za svakog volontera, kao i jezička podrška u vidu onlajn kurseva mađarskog jezika.

USLOVI

Da biste se prijavili potrebno je da:
– imate između 18 i 30 godina;
– interesovanje za stvaranje novih kontakata, učenja o novim kulturama;
– poznavanje engleskog jezika kao i jednog od jezika Zapadnog Balkana;
– dobre komunikacione vještine.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je popuniti aplikacionu formu

Detaljnije na:

https://meout.org//schuman-volunteer/

(Visited 129 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments