Prijavite se za univerzitetski Startup World Cup 2020

29 maj
Rok prijave 14.06.2020

Univerzitet Danske je raspisao poziv za takmičenje za Startup World Cup 2020 za sve zainteresovane mlade preduzetnike širom svijeta.

OBLAST:
Preduzetništvo.

OPIS
Svjetski kup će se održati u Venzhou-u, Kina, od 18. do 20. oktobra, i biće sjajna prilika da se sretnu ključni igrači iz kineskog ekosistema, uključujući investitore, preduzetnike, kompanije i druge studentske startapove. Ukupno će učestvovati oko 60 najboljih univerzitetskih startapa i obećavamo da će to biti presudni trenutak za vaš startup. Bićete pozvani da se pridružite oko 60 drugih startapa kako biste se sastali i pozdravili sa kineskim investitorima, kompanijama i tehničkim stručnjacima. Bićete dio mreže koju možete koristiti dugo nakon Svjetskog kupa za startup ako vam trebaju kontakti na određenom tržištu, savjeti za skalabilnost ili kauč na koji ćete se srušiti tokom putovanja svijetom! Zvuči prilično nevjerovatno, zar ne? A čak nismo ni spomenuli čast i promociju koji idu uporedo sa nagrađivanjem najboljeg svetskog univerzitetskog startapa! Prethodnih godina smo preko članaka i društvenih medija dostigli milione čitalaca širom svijeta.

USLOVI
Dio ste startupa sa dva suosnivača i jedan od njih mora biti povezan sa univerzitetom. Ako vas predstavlja partner iz neke zemlje, oni ne mogu biti suosnivači u timu, ali je mentorstvo dozvoljeno. Klasifikujete je ili u ranu fazu ili fazu rasta. Želite biti dio mreže međunarodnih studentskih poduzetnika. Vidite mogućnosti u susretu sa ključnim igračima iz kineskog startup ekosistema.

NAČIN PRIJAVE
Ukoliko želite da se prijavite neophodno je registrovati se na sljedećem linku: https://accounts.younoodle.com/login…

ROK ZA PRIJAVU:
14. jun 2020.godine

Detaljnije: https://venturecup.dk/uswc/

(Visited 169 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments