Prijavite se za UNICEF-ove programe stažiranja

9 nov

na slici je logo unicefa

UNICEF-ov program stažiranja nudi studentima i nedavnim diplomcima priliku da steknu direktno praktično iskustvo kroz rad u UNICEF-u. Mogućnosti stažiranja su dostupne širom svijeta.

OBLAST:

više oblasti

OPIS

UNICEF radi u 190 zemalja i teritorija kako bi spasio živote djece, odbranio njihova prava i pomogao im da ostvare svoj potencijal, od ranog djetinjstva do adolescencije. Mogućnosti za karijeru su raznovrsne, izazovne i uzbudljive.
Svi pripravnici imaju pravo na stipendiju kao doprinos za troškove života, koju plaća UNICEF ili partnerska institucija. Jednokratni paušalni iznos, kao doprinos za putne troškove i troškove vize, takođe se može odobriti.

USLOVI

Da biste se prijavili za neki od programa stažiranja potrebno je da:
ste upisali osnovne, postdiplomske ili doktorske studije, ili ste diplomirali u poslednje dvije godine;
-govorite jedan od UNICEF-ovih radnih jezika: engleski, francuski ili španski. Tečno poznavanje radnog jezika kancelarije u koju se prijavljujete takođe može biti potrebno;
-imaju odlične akademske rezultate, što pokazuju nedavni univerzitetski/obrazovni dosijei;
-nemate neposredne rođake (npr. majku, oca, sestru, brata) koji rade sa UNICEF-om;
-imate najmanje 18 godina.

NAČIN PRIJAVE

Kada kancelarija UNICEF-a identifikuje potrebu za pripravnikom koji bi podržao njihov tim, oni objavljuju priliku, a svi kandidati koji ispunjavaju uslove mogu da podnesu svoju prijavu putem UNICEF-ove web stranice. Aktuelne mogućnosti možete pronaći na njihovoj stranici za slobodna radna mjesta: https://jobs.unicef.org/en-us/filter/?search-keyword=&pay-scale=internship

ROK ZA PRIJAVU:

zavisi od upražnjenog radnog mesta
Detaljnije:
(Visited 13 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments