Prijavite se za trening: Creative Facilitation 1

6 feb
Rok prijave 18.02.2021

Creative Faciliation 1 je namijenjen onima koji rade sa grupama mladih ili odraslih, kao i ljudima koji jednostavno žele da poboljšaju sopstvenu kreativnost. Bez obzira da li ste novi u facilitaciji ili imate dugogodišnje iskustvo, na ovom treningu ćete iz prve ruke iskusiti snagu kreativnog osnaživanja iz prve ruke.

OBLAST:

Omladinski rad

OPIS

Rad sa grupama je po definiciji kreativna avantura i umjetnost vam može biti najveći saveznik. Na ovom treningu za profesionalni razvoj steći ćete okvir za upotrebu umjetničkih praksi da biste ojačali svoju efikasnost kao facilitator.
Dobićete set alata sa aktivnostima koje je lako voditi dizajniranim da unesu samopouzdanje i kreativnost u vašu ulogu facilitatora za grupe svih veličina, kao i jak osećaj kako je to imatti umjetnost kao saveznika dok kreirate i vodite transformativne događaje učenja.
Kreativni facilitator je u stanju da osmisli okruženje za učenje koje je bogato sa tri centralne karakteristike: psihološka sigurnost, zajedničko vođstvo među odraslima i mladima i osjećaj zdravog izazova.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani

NAČIN PRIJAVE

Za prijavu idite na link: https://www.partnersforyouth.org/calendar/cf1-021921/

ROK ZA PRIJAVU:

18. 02. 2021.

Detaljnije:
https://www.partnersforyouth.org/calendar/cf1-021921/
http://trainings.salto-youth.net/9

(Visited 109 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments