Prijavite se za takmičenje iz građanskog preduzetništva

1 avg
Rok prijave 30.09.2021
Preduzetnički kampus poziva poziva sve zainteresovane da se prijave za takmičenje u preduzetništvu (CEC) koje omogućava preduzetnicima širom svijeta da stvore inovativne odgovore na globalne izazove i / ili izazove zajednice i da se uključe u mirniji i održiviji svijet. 

OBLAST:

preduzetništvo

OPIS

Učesnici dobijaju priliku da iznesu svoje ideje i projekte s društvenim uticajem koji sprovode jedno ili više od 17  ciljeva održivog razvoja.

Pobjednici će dobiti virtuelne značke i sertifikate u odnosu na osvojeno mjesto.

Prije, tokom i nakon CEC-a imate mogućnost pohađanja dva kursa kako biste pomogli u razvoju održivog poslovnog modela iz vaše ideje. Steći ćete znanje koje može biti korisno i za promjenu ili nadogradnju postojećih projekata. Kurs Mozak naspram kapitala (BvC) služi kao osnova i takođe se može završiti bez prethodne registracije. Dodatni tečaj održivog preduzetništva (SEC) preporučuje se po završetku kursa BvC. Oba kursa su besplatna.

USLOVI

Može se prijaviti bilo ko iznad 13 godina iz cijelog sveta ko može poslati prijavu na engleskom jeziku.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da putem linka odaberete starosnu grupu (između 13 i29 ili 30 i više) kojoj pripadate, i da rad pošaljete u okviru te kategorije.

ROK ZA PRIJAVU:

30.09.2021. godine

Detaljnije na: https://www.entrepreneurship-campus.org/about-the-competitions/

 

(Visited 64 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments