Prijavite se za takmičenje ”Ideje za akciju”

6 feb
Rok prijave 29.02.2020

Svjetska banka i Centar za istraživanje poslovne etike su raspisali poziv za takmičenje ”Ideje za akciju” za sve mlade ljude širom svijeta.

OBLAST:
Poslovna etika.

OPIS

”Ideje za akciju” omogućava studentima i mladim profesionalcima širom svijeta da daju doprinos u oblikovanju razvojne agende i da preuzmu aktivnu ulogu u mijenjaju svijeta. Zajednički program Svjetske banke i Centra za istraživanja poslovne etike iz Ciriha – ”Ideje za akciju” predstavlja platformu znanja za povezivanje mladih lidera širom svijeta koji su ambiciozni za budući razvoj našeg svijeta. Oni su domaćini godišnjeg takmičenja tokom koga će mladi iz cijelog svijeta dizajnirati ideje za finansiranje nove razvojne agende Ujedinjenih nacija. Takmičenje djeluje kao katalizator za pokretanje globalnog razgovora sa ciljem većeg dopinosa za razvoj.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani studenti i mladi profesionalci između 18 i 35 godina starosti širom svijeta. U pitanju je timsko takmičenje. Timove treba da čine od dva do šest članova i mogu biti formirani kroz različite škole, institucije, kompanije, države itd.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko želite da se prijavite za takmičenje, popunite aplikacioni obrazac na linku: https://ideas4action.org/2020-competition/

ROK ZA PRIJAVU:
29. februar 2020. godine
Detaljnije: https://ideas4action.org/

(Visited 195 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments