Prijavite se za takmičenje dizajniranja imidža 75. izdanja Filmskog festivala

27 nov
Rok prijave 06.01.2022

Pozivaju se zainteresovani dizajneri da se prijave na takmičenje za dizajn imidža 75. izdanja Filmskog festivala u Lokarnu.

OBLAST:

dizajn

OPIS

Ove godine proslava će biti još značajnija, jer filmski festival u Lokarnu slavi 75. godišnjicu. Biće uzbudljivo ponoviti ovo dugo putovanje zajedno, a prije svega otkriti kako ste živjeli ili tumačili našu istoriju, koja je takođe i vaša. Zbog toga su ponosni što otvaraju drugo izdanje takmičenja za zvaničnu sliku sledećeg izdanja Filmskog festivala u Lokarnu.
Uzmite olovku i papir, ili računar i grafički tablet, i budite kreativni: nagrada je 5000 CHF i prilika da vidite svoju kreaciju reprodukovanu na svim materijalima. Konkurs je otvoren za sve: grafičke dizajnere, ilustratore, dizajnere, fotografe, umjetnike, ali i kreativce i entuzijaste iz cijelog svijeta i bez starosnih ograničenja, koji tumače duh Festivala za grafički koncept sledećeg izdanja.

USLOVI

Slika izdanja mora da dočara leopardski identitet Filmskog festivala u Lokarnu i prirodu događaja kao mjesta susreta različitih vizija i mašta.
Slika izdanja mora biti originalna.
Filmski festival u Lokarnu ima pravo da promijeni sadržaj grafičkog koncepta po sopstvenom nahođenju ukoliko je to neophodno za namjensku upotrebu Festivala.
Slika izdanja uključuje logo izdanja i logotipe glavnih partnera na unaprijed određenim pozicijama.
Svaki učesnik treba da dostavi sledeći materijal: sliku u jpg/png formatu kao opšti pregled njihovog koncepta; vertikalna F4 pdf datoteka; horizontalna F12 pdf datoteka; kvadratna pdf datoteka F24 (opciono).

NAČIN PRIJAVE

Prijava putem sajta.

ROK ZA PRIJAVU:

6. 1. 2022.
Detaljnije na:
(Visited 99 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments