Prijavite se za takmičenje dizajniranja imidža 75. izdanja Filmskog festivala

3 jan
Rok prijave 06.01.2022

Pozivaju se zainteresovani dizajneri da se prijave na takmičenje za dizajn imidža 75. izdanja Filmskog festivala u Lokarnu.

OBLAST:

dizajn

OPIS

Ove godine proslava će biti još značajnija, jer filmski festival u Lokarnu slavi 75. godišnjicu. Biće uzbudljivo ponoviti ovo dugo putovanje zajedno, a prije svega otkriti kako ste živjeli ili tumačili našu istoriju, koja je takođe i vaša. Zbog toga su ponosni što otvaraju drugo izdanje takmičenja za zvaničnu sliku sledećeg izdanja Filmskog festivala u Lokarnu.
Uzmite olovku i papir, ili računar i grafički tablet, i budite kreativni: nagrada je 5000 CHF i prilika da vidite svoju kreaciju reprodukovanu na svim materijalima. Konkurs je otvoren za sve: grafičke dizajnere, ilustratore, dizajnere, fotografe, umjetnike, ali i kreativce i entuzijaste iz cijelog svijeta i bez starosnih ograničenja, koji tumače duh Festivala za grafički koncept sledećeg izdanja.

USLOVI

Slika izdanja mora da dočara leopardski identitet Filmskog festivala u Lokarnu i prirodu događaja kao mjesta susreta različitih vizija i mašta.
Slika izdanja mora biti originalna.
Filmski festival u Lokarnu ima pravo da promijeni sadržaj grafičkog koncepta po sopstvenom nahođenju ukoliko je to neophodno za namjensku upotrebu Festivala.
Slika izdanja uključuje logo izdanja i logotipe glavnih partnera na unaprijed određenim pozicijama.
Svaki učesnik treba da dostavi sledeći materijal: sliku u jpg/png formatu kao opšti pregled njihovog koncepta; vertikalna F4 pdf datoteka; horizontalna F12 pdf datoteka; kvadratna pdf datoteka F24 (opciono).

NAČIN PRIJAVE

Prijava putem sajta.

ROK ZA PRIJAVU:

6. 1. 2022.
Detaljnije na:
(Visited 105 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments