Prijavite se za Samsung x Niio Art nagrade

9 mar
Rok prijave 30.03.2020

Samsung i Niio poziva sve umjetnike da pošalju izvanredne umjetničke radove i da predstave kreativnost na najrazličitijim nivoima.

OBLAST:

Umjetnost.

OPIS

Pridružite se konkursu za proslavu vizuelne umjetnosti na globalnom nivou. U partnerstvu sa Samsungom, Niio poziva vizuelne umjetnike iz cijelog svijeta da pošalju izuzetne umjetničke radove kako bi omogućili globalno otkrivanje Samsung The Wall-a. Profesionalci iz svijeta umjetnosti će pregledati sve zapise i izabrati najoriginalnija djela koja imaju priču i podstiču emociju. Pobjedničko djelo biće izloženo na The Wall Global destinacijama. Izabrani finalisti će osigurati željeno mjesto u Samsung x The Wall Niio katalogu.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani etablirani umjetnici, umjetnici u nastajanju, uključujući i studente umjetnosti širom svijeta koji mogu prijaviti umjetnine koje podržavaju kreativnost na njenom najrazličitijem nivou.

NAČIN PRIJAVE

Svi potencijalni kandidati mogu se prijaviti popunjavanjem aplikacionog obrasca na link: https://www.niio.com/?invitationCode=SAMSUNG-THE-WALL

ROK ZA PRIJAVU:

30. mart 2020.godine
Detaljnije: https://www.niio.com/get/the-wall-open-call/

(Visited 146 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments