Prijavite se za Studiju inovacija i preduzetništva u Parizu

10 maj
Rok prijave 01.06.2020

HEC je raspisao konkurs za master studije inovacija i preduzetništva u Parizu za sve zainteresovane kandidate širom svijeta.

OBLAST:
Biznis, inovacije, preduzetništvo.

OPIS
Otkrijte nove poslovne prilike i vodite inovacije sa internetskim magistarskim studijama iz HEC Paris, jedne od najboljih evropskih škola za poslovanje. Ovaj program će vam omogućiti da identifikujete i razvijate inovativne i velike potencijale komercijalnih prilika, a posebno je relevantan za trenutne i perspektivne poslovne lidere koji imaju za cilj da vode poslovni razvoj, podstiču inovacije proizvoda ili pokreću nove poslovne poduhvate. Ranije poznat kao Online Master’s Innovation and Entrepreneurship (OMIE), naziv diplomskog programa ažuriran je na MSc za inovacije i preduzetništvo (MSIE) da bi odražavao ono što je navedeno na diplomi programa.

USLOVI
Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati koji žele da steknu master diplomu iz oblasti biznisa, preduzetništva i srodnih oblasti na magistarskim studijama na HEC Paris.

NAČIN PRIJAVE
Ukoliko želite da se prijavite neophodno je poslati svoju priču na mejl adresu: https://admissions.exed.hec.edu/auth/create_prelim.do…

ROK ZA PRIJAVU:
1. jun 2020. godine

Detaljnije: https://www.coursera.org/degrees/omie

(Visited 119 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments