Prijavite se za studentski grant

9 apr
Rok prijave 15.04.2023

FOSS4G poziva sve zainteresovane da se prijave za studentski grant koji se dodjeljuje za 40 studenata željnih da prisustvuju FOSS4G konferenciji.

OBLAST:

više oblasti

OPIS

FOSS4G je jedan od najvažnijih događaja godine u geoprostornom svijetu. U direktnoj propocionalnosti sa njegovom sve većom veličinom stoje sve veći troškovi organizovanja, i kao direktna posljedica, sve veći trošak učešća koji možda neće biti dostupan svim zainteresovanima.

OSGeo zajednica je po definiciji otvorena i dugotrajan interes bilo kog organizacionog odbora je da događaj učini što pristupačnijim. Lokalni organizacioni odbor Prizrena nije ništa drugačiji te Studentski progam i Grant za putovanja predstavlja olakšicu u tom smjeru.

Kroz Studentski grant ove godine se nudi 40 stipendija za učesnike željne da se besplatno uključe u konferenciju. Studentski grant će uključivati punu ulaznicu za konferenciju, smještaj i priliku za volontiranje.

USLOVI

Kako biste se prijavili potrebno je da:
– ste student bilo kog univerziteta na nivou Bachelor, master ili doktorskih studija;
– da imate prethodno iskustvo ili buduću ambiciju da budete dio GIS zajednice;
– ste spremni da doprinesete poludnevnom volontiranju u toku konferencije.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je popuniti aplikacioni formular.

ROK ZA PRIJAVU:

15.04.2023.

Detaljnije na:

https://2023.foss4g.org/register/studentship-grant/?fbclid=IwAR2iC33Og_1yxUMtB5cC1IRxFoY6wGQ15a–vcy1ZNY8ykMzoyDnwk7yQd8_aem_AZpuMblX3C8bSI0UeJowqSHTyspgFHvhNaBXHLMyrU60h5wm-WQpM2rklEZJSs95EtAupc3XoWI7SnKFKtyMOaduoc_OIH3RTwsPj8jolwJQJhZRb8dRlCSePPS44oYu_a8

(Visited 269 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments